29/05/2024 29/05/2024 Η τελευταία ενορία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι ο Ναός του Αγίου Νικολάου Ανάκασας και βρίσκεται στα σύνορα των Δήμων Αγίων Αναργύρων και Ιλίου. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Χερουβείμ Μεστούσης, μιλά στην Pemptousia TV και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και αναφέρεται στα εγκαίνια του ναού, τα οποία τελέσθηκαν στις 28 Μαΐου 2023, δεκαετίες...
29 Μαΐου, 2024 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2024 - 13:55

Οδοιπορικό αφιέρωμα της Pemptousia TV στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ανάκασας Αττικής

Διαδώστε:
Οδοιπορικό αφιέρωμα της Pemptousia TV στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ανάκασας Αττικής

Η τελευταία ενορία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι ο Ναός του Αγίου Νικολάου Ανάκασας και βρίσκεται στα σύνορα των Δήμων Αγίων Αναργύρων και Ιλίου.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Χερουβείμ Μεστούσης, μιλά στην Pemptousia TV και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και αναφέρεται στα εγκαίνια του ναού, τα οποία τελέσθηκαν στις 28 Μαΐου 2023, δεκαετίες μετά από την ανέγερση του πρώτου ναΐσκου. Στο Ναό θησαυρίζεται απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε το περιεχόμενο: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων