06/10/2023 06/10/2023 Στα Ιωάννινα βρίσκεται προς προσκύνηση του πιστού λαού η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας έφτασε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται να αναχωρήσει για το Άγιον Όρος, αύριο, Σάββατο 7 Οκτωβρίου.  Την Αγία Ζώνη κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης...
06 Οκτωβρίου, 2023 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2023 - 13:53

Οι ομιλίες από την υποδοχή της Αγίας Ζώνης στα Ιωάννινα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οι ομιλίες από την υποδοχή της Αγίας Ζώνης στα Ιωάννινα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Ιωάννινα βρίσκεται προς προσκύνηση του πιστού λαού η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου. Το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας έφτασε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται να αναχωρήσει για το Άγιον Όρος, αύριο, Σάββατο 7 Οκτωβρίου. 

Την Αγία Ζώνη κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, ενώ την υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μαζί με τους Μητροπολίτες Άρτης κ. Καλλίνικο και Γρεβενών κ. Δαυίδ, τον ιερό κλήρο, τους άρχοντες και τον λαό ο οποίος καθημερινά συρρέει στον Ιερό Ναό του Αγίου Παϊσίου στην Κιάφα για να λάβει την χάρη της Παναγίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρακολουθήστε τις ομιλίες του Μητροπολίτη Ιωαννίνων και του Γέροντα Εφραίμ από την υποδοχή της Αγίας Ζώνης:

Δείτε επίσης: 

Φωτορεπορτάζ ope.gr: Κλήρος και λαός στα Ιωάννινα έκλιναν ευλαβικά το γόνυ στην Τιμία Ζώνη

Ιωάννινα: Ο Γέροντας Εφραίμ μιλά για τα θαύματα της Τιμίας Ζώνης (Ηχητικό)

Τα Ιωάννινα προσκυνούν την Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου (BINTEO)

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων