02/01/2023 02/01/2023 Στις 13:00 και σε επανάληψη στις 21:00 στην εκπομπή “Ό,τι καλόν”, με τον Ηλία Λιαμή, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βενετσιάνος, αναδεικνύει τη σημασία του εθελοντισμού και τη συμβολή του στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του κάθε εθελοντή. Μιλώντας στην εκπομπή της Pemptousia TV, περιγράφει τη σημασία...
02 Ιανουαρίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2023 - 12:07

“Ό,τι καλόν”: Ο π. Συμεών Βενετσιάνος μιλά σήμερα στην Pemptousia TV για τη σημασία του εθελοντισμού

Διαδώστε:
“Ό,τι καλόν”: Ο π. Συμεών Βενετσιάνος μιλά σήμερα στην Pemptousia TV για τη σημασία του εθελοντισμού

Στις 13:00 και σε επανάληψη στις 21:00 στην εκπομπή “Ό,τι καλόν”, με τον Ηλία Λιαμή, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βενετσιάνος, αναδεικνύει τη σημασία του εθελοντισμού και τη συμβολή του στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας του κάθε εθελοντή.

Μιλώντας στην εκπομπή της Pemptousia TV, περιγράφει τη σημασία του εθελοντισμού ιδιαιτέρα στον τομέα της κατήχησης και επισημαίνει τη σημασία δράσεων, οι οποίες ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ όλων των εθελοντών κατηχητών, εντάσσοντάς τους στη μεγάλη οικογένεια της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων