07/08/2024 07/08/2024 Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ιερά Μητρόπολη Βελγίου το διάστημα 30/5 – 5/6 2024, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου κ. Αθηναγόρα, εκόμισε εικόνα του Γενεθλίου της Θεοτόκου, εκ του αγιογραφικού εργαστηρίου της Μονής, για την πολωνόφωνη Ενορία των Βρυξελλών. Στο πλαίσιο της εκεί...
07 Αυγούστου, 2024 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2024 - 11:02

Παρουσίαση της πολωνικής μετάφρασης του βιβλίου «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός» στο Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Παρουσίαση της πολωνικής μετάφρασης του βιβλίου «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός» στο Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ιερά Μητρόπολη Βελγίου το διάστημα 30/5 – 5/6 2024, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου κ. Αθηναγόρα, εκόμισε εικόνα του Γενεθλίου της Θεοτόκου, εκ του αγιογραφικού εργαστηρίου της Μονής, για την πολωνόφωνη Ενορία των Βρυξελλών.

Στο πλαίσιο της εκεί επισκέψεως του παρουσίασε την πολωνική μετάφραση του βιβλίου του για τον Γέροντά του Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό, υπό τον τίτλο «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός».

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

Διαβάστε επίσης: 

Ευλογίες από το Άγιο Όρος σε πόλεις του Βελγίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων