21/02/2022 21/02/2022 Ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας, Γιώργος Λέων μιλά σήμερα στην εκπομπή “ANΘΟΛΟΓΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ” εξηγώντας μας τα πάντα γύρω από το Οξειδωτικό στρες. Η συγκεκριμένη εκπομπή αποσκοπεί στην αποτύπωση των σύγχρονων επιστημονικών προτάσεων με φυσικά μέσα που παρακολουθεί ή προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και αφορούν τον ανθρώπινο μεταβολισμό, σκιαγραφώντας δύο πολλά...
21 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2022 - 10:48

Pemptousia.TV: Μάθετε σήμερα πάντα για το Οξειδωτικό στρες

Διαδώστε:
Pemptousia.TV: Μάθετε σήμερα πάντα για το Οξειδωτικό στρες

Ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας, Γιώργος Λέων μιλά σήμερα στην εκπομπή “ANΘΟΛΟΓΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ” εξηγώντας μας τα πάντα γύρω από το Οξειδωτικό στρες.

Η συγκεκριμένη εκπομπή αποσκοπεί στην αποτύπωση των σύγχρονων επιστημονικών προτάσεων με φυσικά μέσα που παρακολουθεί ή προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και αφορούν τον ανθρώπινο μεταβολισμό, σκιαγραφώντας δύο πολλά υποσχόμενους τομείς της Ιατρικής, την προληπτική ιατρική και την ιατρική ακριβείας.

Δείτε την εκπομπή στην Ψηφιακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 11:30 και σε επανάληψη στις 19:30.

Παρακολουθήστε το ζωντανό πρόγραμμα της Pemptousia TV, πατώντας ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων