05/06/2024 05/06/2024 Τον Αγιασμό των εγκαινίων της νέας αίθουσας εκδηλώσεων της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στις 27  Μαΐου 2024.  Επίσης, εγκαινιάστηκε ομαδική έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο «Στη Γραμμή των Οριζόντων». Η Στέγη και οι άνθρωποί της αποτελούν ένα φωτεινό φάρο σε έναν κόσμο που παρακμάζει πνευματικά, πολιτιστικά και ηθικά, τόνισε στην ομιλία του...
05 Ιουνίου, 2024 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 13:34

Pemptousia TV: Τα Εγκαίνια της νέας αίθουσας εκδηλώσεων Φιλολογικής Στέγης Πειραιά

Διαδώστε:
Pemptousia TV: Τα Εγκαίνια της νέας αίθουσας εκδηλώσεων Φιλολογικής Στέγης Πειραιά

Τον Αγιασμό των εγκαινίων της νέας αίθουσας εκδηλώσεων της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στις 27  Μαΐου 2024.  Επίσης, εγκαινιάστηκε ομαδική έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο «Στη Γραμμή των Οριζόντων».

Η Στέγη και οι άνθρωποί της αποτελούν ένα φωτεινό φάρο σε έναν κόσμο που παρακμάζει πνευματικά, πολιτιστικά και ηθικά, τόνισε στην ομιλία του ο Στέφανος Μίλεσης, Συγγραφέας & Πρόεδρος Φιλολογικής Στέγης Πειραιά.

Όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ η Φιλολογική Στέγη έχει σκοπό να μεταλαμπαδεύσει τον πολιτισμό μας, την πίστη μας, τις αξίες και τα ιδεώδη μας, να μας χαρίσει την επίγνωση του μεγαλείου που έχει ο κάθε άνθρωπος, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι μία αξία μοναδική και ανεπανάληπτη.

Παρακολουθήστε ένα σχετικό βίντεο στο ON DEMAND περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων