20/05/2024 20/05/2024 Με συγκίνηση αλλά και χαρά κλήρος και πιστοί υποδέχτηκαν τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου του Ζωοδόχου και Ζωοποιού Σταυρού, προερχόμενο από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού, στον Άγιο Νικόλαο Ανάκασας, στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στις 3 Απριλίου 2024, όπου και παρέμεινε για 9 ημέρες. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ΑρχιμανδρίτηςΧερουβείμ Μεστούσης, τονίζει ότι ο...
20 Μαΐου, 2024 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 11:23

Pemptousia TV: Το Τίμιο Ξύλο του Ζωοδόχου και Ζωοποιού Σταυρού στον Άγιο Νικόλαο Ανάκασας

Διαδώστε:
Pemptousia TV: Το Τίμιο Ξύλο του Ζωοδόχου και Ζωοποιού Σταυρού στον Άγιο Νικόλαο Ανάκασας

Με συγκίνηση αλλά και χαρά κλήρος και πιστοί υποδέχτηκαν τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου του Ζωοδόχου και Ζωοποιού Σταυρού, προερχόμενο από την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου Υμηττού, στον Άγιο Νικόλαο Ανάκασας, στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, στις 3 Απριλίου 2024, όπου και παρέμεινε για 9 ημέρες. Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ΑρχιμανδρίτηςΧερουβείμ Μεστούσης, τονίζει ότι ο Σταυρός για τον Χριστιανό είναι το παν, το όπλο μας, το σύμβολό μας, ο φύλακάς μας, η χαρά της ζωής μας.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο – αφιέρωμα που ετοίμασε η pemptousia.tv και ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Στρουμπάκος.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων