31/12/2022 31/12/2022 Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου, στις 11:40 και σε επανάληψη στις 17:10 στην εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα», η οποία προβάλλεται στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV, ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) μιλάει με θέμα: «Περί παθών: Δώσε νόημα στα πάθη σου». Η εκπομπή αποτελεί μία σειρά ομιλιών με τον π. Λίβυο, που καταδεικνύουν ότι...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 11:20

Πρωτοχρονιά στην Pemptousia TV με τον π. Λύβιο και την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα»

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιά στην Pemptousia TV με τον π. Λύβιο και την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα»

Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου, στις 11:40 και σε επανάληψη στις 17:10 στην εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα», η οποία προβάλλεται στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia TV, ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) μιλάει με θέμα: «Περί παθών: Δώσε νόημα στα πάθη σου».

Η εκπομπή αποτελεί μία σειρά ομιλιών με τον π. Λίβυο, που καταδεικνύουν ότι ο Θεός μιλά στη ζωή μας με σημεία και θαύματα. Ο άνθρωπος έχει την ευλογία να μην στέκει δέσμιος των τραυμάτων του αλλά να μπορεί να μεταμορφώνει τις πληγές του σε δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων