06/07/2023 06/07/2023 Στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 παρακολουθήστε την εκπομπή Καρδιακός Λόγος στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv. O Άγιος Παΐσιο έλεγε, αφήστε τον να κάμει λάθη… Εμείς αν κάνουμε λάθη τρομάζουμε, λυγίζουμε και σπάμε. Πώς το ζευγάρι θα διαχειριστεί τα λάθη του μέσα στον αρραβώνα και πώς μέσα στον γάμο; Τελικά, είναι καλό είναι στον...
06 Ιουλίου, 2023 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 11:32

Σήμερα η εκπομπή Καρδιακός Λόγος με τον Μητροπολίτη Λεμεσού στην Pemptousia.tv

Διαδώστε:
Σήμερα η εκπομπή Καρδιακός Λόγος με τον Μητροπολίτη Λεμεσού στην Pemptousia.tv

Στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00 παρακολουθήστε την εκπομπή Καρδιακός Λόγος στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv.

O Άγιος Παΐσιο έλεγε, αφήστε τον να κάμει λάθη… Εμείς αν κάνουμε λάθη τρομάζουμε, λυγίζουμε και σπάμε. Πώς το ζευγάρι θα διαχειριστεί τα λάθη του μέσα στον αρραβώνα και πώς μέσα στον γάμο; Τελικά, είναι καλό είναι στον αρραβώνα να κάνουμε και κάποια λάθη;

Οι απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα των νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου στην ενδιαφέρουσα συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων