03/02/2022 03/02/2022 Δείτε σήμερα στην ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.TV στις 12:10 το μεσημέρι και σε επανάληψη στις 20:15 την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Το σημερνό θέμα της εκπομπής είναι: Η θεραπεία της κόρης της Χαναναίας. Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε...
03 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2022 - 11:01

Σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος”: Η θεραπεία της κόρης της Χαναναίας

Διαδώστε:
Σήμερα ο “Καρδιακός Λόγος”: Η θεραπεία της κόρης της Χαναναίας

Δείτε σήμερα στην ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia.TV στις 12:10 το μεσημέρι και σε επανάληψη στις 20:15 την εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”, με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο.

Το σημερνό θέμα της εκπομπής είναι: Η θεραπεία της κόρης της Χαναναίας.

Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας.

Συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων