08/08/2023 08/08/2023 Μη  χάσετε σήμερα στην pemptousia.tv στις 13.00 & στις 21.00 την εκπομπή «Πατριδογνωσία» που παρουσιάζει ο στρατηγός Μπλάνος με θέμα: Ο Ελληνισμός του Πόντου, χθες και σήμερα. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της, η συγγραφέας και ερευνήτρια του ποντιακού Ελληνισμού Θεοδώρα Ιωαννίδου – Καρακάσογλου μιλά για την αλησμόνητη πατρίδα του Πόντου. Αυτήν την πατρίδα που κάνει και...
08 Αυγούστου, 2023 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2023 - 12:44

Σήμερα στην pemptousia.tv η εκπομπή «Πατριδογνωσία»

Διαδώστε:
Σήμερα στην pemptousia.tv η εκπομπή «Πατριδογνωσία»

Μη  χάσετε σήμερα στην pemptousia.tv στις 13.00 & στις 21.00 την εκπομπή «Πατριδογνωσία» που παρουσιάζει ο στρατηγός Μπλάνος με θέμα: Ο Ελληνισμός του Πόντου, χθες και σήμερα.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της, η συγγραφέας και ερευνήτρια του ποντιακού Ελληνισμού Θεοδώρα Ιωαννίδου – Καρακάσογλου μιλά για την αλησμόνητη πατρίδα του Πόντου. Αυτήν την πατρίδα που κάνει και σήμερα τους χιλιάδες Πόντιους να την αναζητούν, αν και δεν την γνώρισαν ποτέ, παρά μόνο από τα ακούσματα των πατεράδων και των παππούδων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων