01/09/2023 01/09/2023 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv στις 13.40 και σε επανάληψη στις 21.40 την εκπομπή “Το Forum της Φωνής”, που παρουσιάζει ο καθηγητής, μαέστρος και συνθέτης Νίκος Κοτροκόης. Καλεσμένη είναι η Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη που μας αποκαλύπτει τα πάντα για τη φωνή της υψιφώνου στο λυρικό τραγούδι. Το Forum της Φωνής είναι μία εκπομπή...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023 - 11:36

Το Forum της Φωνής: Η φωνή της υψιφώνου στο λυρικό τραγούδι, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Το Forum της Φωνής: Η φωνή της υψιφώνου στο λυρικό τραγούδι, σήμερα στην pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv στις 13.40 και σε επανάληψη στις 21.40 την εκπομπή “Το Forum της Φωνής”, που παρουσιάζει ο καθηγητής, μαέστρος και συνθέτης Νίκος Κοτροκόης. Καλεσμένη είναι η Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη που μας αποκαλύπτει τα πάντα για τη φωνή της υψιφώνου στο λυρικό τραγούδι.

Το Forum της Φωνής είναι μία εκπομπή με καλλιτέχνες, επιστήμονες & επαγγελματίες χρήστες της φωνής, που αποκαλύπτουν το θαύμα της ανθρώπινης φωνής, μέσα από τη γνώση και την εμπειρία τους, από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Σε κάθε εκπομπή αναδεικνύονται οι δυνατότητες, οι αδυναμίες, αλλά και οι τρόποι φροντίδας της φωνής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων