01/01/2023 05/01/2023 Η διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε σήμερα, Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Στο τέλος της Λειτουργίας τελέστηκε Δοξολογία για το νέο έτος και ευλογήθηκε η Αγιοβασιλόπιτα της ενορίας.  Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου...
01 Ιανουαρίου, 2023 - 6:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 1:35

Πρωτοχρονιά στη Pemptousia TV: Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Έψάλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιά στη Pemptousia TV: Όρθρος και Θεία Λειτουργία – Έψάλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Pemptousia TV μετέδωσε σήμερα, Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Στο τέλος της Λειτουργίας τελέστηκε Δοξολογία για το νέο έτος και ευλογήθηκε η Αγιοβασιλόπιτα της ενορίας. 

Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Δείτε την ολόκληρη την ακολουθία ΕΔΩ

Αυτή ήταν η πρώτη διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση ακολουθίας για το 2023 από την Pemptousia TV . Η ψηφιακή πλατφόρμα της Pemptousia TV μεταδίδει τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων