15/05/2021 15/05/2021 Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας: «Ενώ καθόμουν σε ένα παγκάκι έξω από την Εκκλησία με πλησίασε μια κοπέλα ελευθερίων ηθών και με παρακινούσε να πάμε στο σπίτι μου με γλυκόλογα και απρεπείς κινήσεις. Έχοντας στη ζωή μου παλαιότερα παρόμοιες αμαρτίες· αισθανόμουν αδύναμος να αντισταθώ....
15 Μαΐου, 2021 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2021 - 11:50

«Συχνά σταυρωνόμουν με την ευλογημένη ζώνη…»

Διαδώστε:
«Συχνά σταυρωνόμουν με την ευλογημένη ζώνη…»

Ακολουθεί απόσπασμα επιστολής από πρόσωπα τα οποία έλαβαν κορδέλα ευλογημένη στην Αγία Ζώνη της Παναγίας μας:

«Ενώ καθόμουν σε ένα παγκάκι έξω από την Εκκλησία με πλησίασε μια κοπέλα ελευθερίων ηθών και με παρακινούσε να πάμε στο σπίτι μου με γλυκόλογα και απρεπείς κινήσεις. Έχοντας στη ζωή μου παλαιότερα παρόμοιες αμαρτίες· αισθανόμουν αδύναμος να αντισταθώ.

Παρακάλεσα την Παναγία με τη σκέψη μου να με βοηθήσει. Αμέσως είδα σε πολύ μεγάλη απόσταση στον ούρανό την Παναγία από τη μέση και πάνω χωρίς να μπορώ να διακρίνω χαρακτηριστικά προσώπου και άκουσα μια αυστηρή φωνή. «Σήκω, φύγε». Τα ενδύματα της ήταν γαλάζια, μπλέ χρώματος και τα χέρια της υψωμένα όπως της Αγίας Σκέπης. Μετά βίας κατάφερα να φύγω. Συχνά σταυρωνόμουν με την ευλογημένη ζώνη που πήρα από το Μοναστήρι σας».

2 Μαΐου 2008

Λάρνακα, Κύπρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων