28/08/2024 28/08/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’, στις 27 Αυγούστου 2024, υποδέχθηκε στην Πατριαρχική κατοικία της Δαμασκού, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο συνοδευόμενο από αντιπροσωπεία ηγουμένων και μοναχών από τις Μονές των Μετεώρων.   Στην υποδοχή παρέστησαν οι Επίσκοποι: Σελευκείας Ρωμανός, Νταράγιας Μωυσής, Ιεραπόλεως Αρσένιος και Λαρίσης Μωυσής, ο Αρχιμ. Ιάκωβος Χαλίλ,...
28 Αυγούστου, 2024 - 20:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2024 - 21:28

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’, στις 27 Αυγούστου 2024, υποδέχθηκε στην Πατριαρχική κατοικία της Δαμασκού, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο συνοδευόμενο από αντιπροσωπεία ηγουμένων και μοναχών από τις Μονές των Μετεώρων.

 

Στην υποδοχή παρέστησαν οι Επίσκοποι: Σελευκείας Ρωμανός, Νταράγιας Μωυσής, Ιεραπόλεως Αρσένιος και Λαρίσης Μωυσής, ο Αρχιμ. Ιάκωβος Χαλίλ, κοσμήτορας της θεολογικής σχολής “Άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός” του Μπαλαμάντ και αρκετοί κληρικοί.

 

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της αντιπροσωπείας στην Πατριαρχική κατοικία, ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κόμισε απότμημα της αριστερής χειρός του Αγίου Ιωάννου του Χρυσόστομου, που φυλάσσεται στην Ι.Μ. Βαρλαάμ και απότμημα της Τιμίας κάρας του Αγίου Παντελεήμονα του ιαματικού, που φυλάσσεται στην Ι.Μ. Μεγάλου Μετεώρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων