13/10/2022 13/10/2022 Η «Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης», ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Δημοτικού σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης, προχώρησε στη δωρεά αρμονίου (ΜΚ100 KLAVIER, Βάση SynthFzone, SHP-2300H-Blackακουστικά κλειστού τύπου Stagg) για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών. Την Τρίτη 11Οκτωβρίου 2022, ο Πρόεδρος της Φ.Α.Α.Θ. κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, με μεγάλη χαρά παρέδωσε στον κ. Δημήτριο Τσέτσο, Διευθυντή...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 11:25

Φιλόπτωχος Θεσσαλονίκης: Δωρεά αρμόνιου στο σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Φιλόπτωχος Θεσσαλονίκης: Δωρεά αρμόνιου στο σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Η «Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης», ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Δημοτικού σχολείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης, προχώρησε στη δωρεά αρμονίου (ΜΚ100 KLAVIER, Βάση SynthFzone, SHP-2300H-Blackακουστικά κλειστού τύπου Stagg) για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών.

Την Τρίτη 11Οκτωβρίου 2022, ο Πρόεδρος της Φ.Α.Α.Θ. κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, με μεγάλη χαρά παρέδωσε στον κ. Δημήτριο Τσέτσο, Διευθυντή του σχολείου, το αρμόνιο με τα παρελκόμενά του. Ο κ. Τσέτσος ευχαρίστησε την Αδελφότητα για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεισφορά της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων