05/07/2024 08/07/2024 Η 19η κατά σειρά «Γιορτή του Παιδιού» του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σμύρνης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρουπόλεως την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 30 Ιουνίου 2024. Περισσότερες από τέσσερις συνεχόμενες ώρες, εκατοντάδες παιδιά και νέοι απ’ όλη την έκταση της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και άλλες περιοχές της Αττικής, απασχολήθηκαν δημιουργικά...
05 Ιουλίου, 2024 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2024 - 13:44

Μεγάλη συμμετοχή στην 19η «Γιορτή του Παιδιού» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Διαδώστε:
Μεγάλη συμμετοχή στην 19η «Γιορτή του Παιδιού» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας

Η 19η κατά σειρά «Γιορτή του Παιδιού» του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Σμύρνης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρουπόλεως την Κυριακή των Αγίων Πάντων, 30 Ιουνίου 2024.

Περισσότερες από τέσσερις συνεχόμενες ώρες, εκατοντάδες παιδιά και νέοι απ’ όλη την έκταση της Ιεράς Μητροπόλεως, αλλά και άλλες περιοχές της Αττικής, απασχολήθηκαν δημιουργικά στους 26 σταθμούς – δοκιμασιών.

Οι δραστηριότητες περιελάμβαναν διάφορα ψυχαγωγικά αθλήματα και παιχνίδια, όπως καλαθοσφαίριση, mini bowling, play-station, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια, mini golf, ερωτήσεις γνώσεων, ρακετομαχίες, διάφορα παιχνίδια στόχων, και πολλά άλλα. Ενώ για τα μικρότερα παιδιά υπήρχε προβολή εποικοδομητικών videos, μέσω γιγαντοοθόνης.

Η ψυχαγωγία συνεχίστηκε με μουσική πανδαισία, την οποία προσέφεραν τα δύο νεανικά σχήματα οι «ΝΑΜΑ» από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας και «ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ» από Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

Καθώς και με την θεατρική παράσταση «Το πιο όμορφο λουλούδι», την οποία παρουσίασαν Μαθητές των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου Τερψιθέας Γλυφάδας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρουπόλεως για την πρόφρονα διάθεση της πλατείας, τους Συντελεστές της επιτυχούς αυτής εκδηλώσεως, τους Υπευθύνους Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, όλους τους εθελοντές που κοπίασαν και μόχθησαν, προκειμένου να υπάρξει όλο αυτό το εξαίσιο αποτέλεσμα και τέλος απευθυνόμενος προς τους γονείς των παιδιών τους συνεχάρη και τους ευχαρίστησε, διότι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και τους προέτρεψε να βάζουν στις καρδιές των παιδιών τους τον Χριστό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων