29/08/2024 29/08/2024 Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 26-29 Αυγούστου 2024 η μετακατασκηνωτική εκδρομή των αρρένων ομαδαρχών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης στην Νάξο. Τα 21 στελέχη και συνεργάτες του σημαντικού αυτού έργου της Εκκλησίας μας, μαζί με τον Αρχηγό Πανοσ. Αρχιμ. π....
29 Αυγούστου, 2024 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2024 - 19:27

Ολοκληρώθηκε η μετακατασκηνωτική εκδρομή των αρρένων ομαδαρχών των Κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Ύδρας στην Νάξο

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η μετακατασκηνωτική εκδρομή των αρρένων ομαδαρχών των Κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Ύδρας στην Νάξο

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 26-29 Αυγούστου 2024 η μετακατασκηνωτική εκδρομή των αρρένων ομαδαρχών των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης στην Νάξο.

Τα 21 στελέχη και συνεργάτες του σημαντικού αυτού έργου της Εκκλησίας μας, μαζί με τον Αρχηγό Πανοσ. Αρχιμ. π. Αμφιλόχιο Γελαδάκη, Γενικό Αρχιερατικό Επόπτη Αιγίνης, και τους υπαρχηγούς, είχαν την ευκαιρία να δυναμώσουν τους πνευματικούς τους δεσμούς, να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την αρτιότερη ευόδωση των επερχόμενων κατασκηνωτικών περιόδων, να προσκυνήσουν τα ιερά σεβάσματα του Νησιού και να απολαύσουν τις ομορφιές του.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στον εκείσε κυριάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο, για τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως του και την αγάπη με την οποία περιέβαλε τα νεαρά στελέχη κατά την τριήμερη παραμονή τους.

Ευχή και βεβαιότητα όλων πως η μέριμνα και η αγάπη για την Κατασκήνωση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και θα δυναμώνει πάντοτε εν Χριστώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων