06/05/2020 06/05/2020 Παρακολουθήστε την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει μια ομάδα παιδιών του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, στο επίσημο κανάλι της Μητρόπολης στο Youtube με τίτλο “Παρέα Μετέωρη”. Την Τρίτη το απόγευμα παρουσιάστηκε η 17 εκπομπή κατά την οποία έγιναν τα εξής:  Φιλοξενήθηκε ο π. Κωνσταντίνος Φλάκης, κληρικός της Ιεράς μας Μητρόπολης, και συζητήθηκε...
06 Μαΐου, 2020 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 12:06

“Παρέα Μετέωρη” 17η εκπομπή

Διαδώστε:
“Παρέα Μετέωρη” 17η εκπομπή

Παρακολουθήστε την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει μια ομάδα παιδιών του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, στο επίσημο κανάλι της Μητρόπολης στο Youtube με τίτλο “Παρέα Μετέωρη”. Την Τρίτη το απόγευμα παρουσιάστηκε η 17 εκπομπή κατά την οποία έγιναν τα εξής: 

Φιλοξενήθηκε ο π. Κωνσταντίνος Φλάκης, κληρικός της Ιεράς μας Μητρόπολης, και συζητήθηκε μαζί του ένα θέμα που φαίνεται περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.

«Σαν σήμερα»: Εκδίδεται στην Αγγλία η μικρότερη εφημερίδα στον κόσμο;

Τι έχει να μας διδάξει ο Τωβίτ, στην καθιερωμένη στήλη βιβλίου ; Ποια είναι η σωστή στάση που πρέπει να έχει το σώμα μας; Πώς φτιάχνεται η τσίχλα;

Ποιες είναι λίγες από τις πιο σημαντικές στιγμές του ελληνικού αθλητισμού; Το μαθαίνουμε σε μια ολοκαίνουρια στήλη.

Ετοιμάζουμε μαζί σουφλέ σοκολάτας

Εξερευνούμε «Τις γενικές μας γνώσεις », μέσα από εκπαιδευτικό κουίζ.

Ανακαλύπτουμε και δίνουμε πολλές θεματικές προτάσεις για απασχόληση, μαθαίνουμε πολλά μέσα από τις στήλες της εκπομπής μας και παίζουμε παρέα!

Μοιραζόμαστε σκέψεις, στιγμές, χειροτεχνίες, μουσική, και άφθονο γέλιο! Μένουμε σπίτι (ασφαλείς), και είμαστε όλοι μαζί παρέα!

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Τρίτης 5 Μαΐου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων