03/01/2019 03/01/2019 Κατά την διάρκεια του κεράσματος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας επί τη ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα 70 στελέχη του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, τους ομαδάρχες και τις ομαδάρχισσες των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων. Ο Σεβασμιώτατος  με θερμά και πατρικά...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 21:22

Μητρ. Φθιώτιδος προς νέους: “Να έχετε συνειδητή πνευματική ζωή”

Διαδώστε:
Μητρ. Φθιώτιδος προς νέους: “Να έχετε συνειδητή πνευματική ζωή”

Κατά την διάρκεια του κεράσματος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας επί τη ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Εφραίμ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με τα 70 στελέχη του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, τους ομαδάρχες και τις ομαδάρχισσες των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων.

Ο Σεβασμιώτατος  με θερμά και πατρικά λόγια ευχαρίστησε όλους τους νέους και νέες για την εθελοντική υπηρεσία, την οποία προσέφεραν καθ’ όλο το διάστημα της Κατασκηνωτικής περιόδου 2018 , η οποία φιλοξένησε και φέτος εντελώς δωρεάν 500 και πλέον παιδιά της Φθιώτιδος και χάρις στην αγάπη και στην προσφορά των στελεχών, όλες οι κατασκηνωτικές περίοδοι ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένες. Μίλησε για τα οφέλη της κατασκηνωτικής ζωής, δια το γεγονός ότι οι ίδιοι γίνονται παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά και τους συμβούλεψε να μην απομακρυνθούν ποτέ από την Εκκλησία, διότι μόνο κοντά στο Χριστό θα βρουν χαρά, ανανέωση και δύναμη. Αναφέρθηκε ακόμα στις παγίδες που κρύβει η κοινωνία μας για τα νέα παιδιά και τους κάλεσε να έχουν έντονη, συνειδητή πνευματική ζωή. Επίσης τους διαβεβαίωσε δια ακόμη μία φορά, ότι η Μητρόπολις θα έχει πάντα την αγκαλιά της ανοικτή για όλα τα παιδιά και τους ευχήθηκε πλουσία την ευλογία του αγίου Εφραίμ στην ζωή τους.

Ως αντίδωρο ευχαριστιών και αγάπης ο Ποιμενάρχης μας προσέφερε στους 70 νέους και νέες χρηματικά δώρα ύψους 7.000,00 ευρώ καθώς και το Ημερολόγιο τσέπης του Νέου έτους 2019.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων