02/06/2024 02/06/2024 Ο πρόεδρος της Εφοροεπιτροπής Παναγίας Κουμαριωτίσσης Νεοχωρίου Βοσπόρου Κωνσταντινουπόλεως Νικόλαος Καλαμάρης, συνοδευόμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο της Κοινότητας Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Βαρθολομαίο, την ταμία της Επιτροπής Λουκία Κοτάμ και τον διευθύνοντα Μιχαήλ Χαννούτογλου, επισκέφθηκαν στις 31 Μαΐου, τον Δήμαρχο Sarıyer Μουσταφά Οκτάι Αξού στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο πρόεδρος της Κοινότητας, συνεχάρη εκ μέρους και των δύο...
02 Ιουνίου, 2024 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024 - 14:49

Η Κοινότητα Νεοχωρίου στον Δήμαρχο Sarıyer Μουσταφά Οκτάι Αξού

Διαδώστε:
Η Κοινότητα Νεοχωρίου στον Δήμαρχο Sarıyer Μουσταφά Οκτάι Αξού

Ο πρόεδρος της Εφοροεπιτροπής Παναγίας Κουμαριωτίσσης Νεοχωρίου Βοσπόρου Κωνσταντινουπόλεως Νικόλαος Καλαμάρης, συνοδευόμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο της Κοινότητας Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Βαρθολομαίο, την ταμία της Επιτροπής Λουκία Κοτάμ και τον διευθύνοντα Μιχαήλ Χαννούτογλου, επισκέφθηκαν στις 31 Μαΐου, τον Δήμαρχο Sarıyer Μουσταφά Οκτάι Αξού στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας, συνεχάρη εκ μέρους και των δύο Κοινοτήτων του Νεοχωρίου, τον νέο Δήμαρχο της περιοχής για την επάξια εκλογή του, και άπαντες του ευχήθηκαν καλή 5ετή θητεία για το καλό των ανθρώπων που ζουν στην περιοχή αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων