27/10/2019 27/10/2019 Χθες, Σάββατο 26 Οκτωβρίου, τελεστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της αείμνηστης Όλγας Γεωργίτση στον Ιερό Ναό Αγίου Αλέξανδρου στην Ελληνική κοινότητα της Λουσάκα. Την νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Βαθιά συγκινημένος αναφέρθηκε στην πολυκύμαντη ζωή της κ. Όλγας την διαδρομή της από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου έως στην Ζάμπια. Εξήρε την κοινωνική και...
27 Οκτωβρίου, 2019 - 19:47

Ο Ελληνισμός της Λουσάκα αποχαιρέτησε την Όλγα Γεωργίτση

Διαδώστε:
Ο Ελληνισμός της Λουσάκα αποχαιρέτησε την Όλγα Γεωργίτση

Χθες, Σάββατο 26 Οκτωβρίου, τελεστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της αείμνηστης Όλγας Γεωργίτση στον Ιερό Ναό Αγίου Αλέξανδρου στην Ελληνική κοινότητα της Λουσάκα. Την νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Βαθιά συγκινημένος αναφέρθηκε στην πολυκύμαντη ζωή της κ. Όλγας την διαδρομή της από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου έως στην Ζάμπια. Εξήρε την κοινωνική και φιλανθρωπική της δράση και την αγάπη της για την διάδοση του ελληνικού πολιτισμού . Επικήδειο λόγο εκφώνησαν οι Πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων