17/05/2024 18/05/2024 Τέταρτο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 26-28 Μαΐου 2024 με τις ευλογίες της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. Το Συνέδριο διοργανώνεται από τους Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και την...
17 Μαΐου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024 - 1:54

Η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Τέταρτο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 26-28 Μαΐου 2024 με τις ευλογίες της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τους Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία με 292 συμμετέχοντες από 22 χώρες.Κεντρικοί ομιλητές στο Συνέδριο είναι ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Mike Pompeo, η Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης Δρ. Δέσποινα Χατζηβασιλείου-Τσοβίλη και ο Σεβασμιώτατος Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Vilnius Gintaras Grušas, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Επισκοπικών Συνελεύσεων (CCEE).

Οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι μια αφοσιωμένη ομάδα ηγετικών προσωπικοτήτων, που εργάζεται αδιάκοπα για την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας για όλους και τη διασφάλιση του μέλλοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου – του ιστορικού πνευματικού κέντρου των 300+ εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών του κόσμου.

Η πρώτη Διεθνής Διάσκεψη των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου έρχεται ως συνέχεια των τριών προηγούμενων Συνεδρίων για τη θρησκευτική ελευθερία, που πραγματοποιήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο της Γερμανίας και στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πότε: 26-28 Μαΐου 2024

Που: Στοά του Αττάλου, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Ζάππειο Μέγαρο.

Ποιος: Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου απ΄ όλο τον κόσμο

Επίσημη γλώσσα Συνεδρίου: αγγλική

Παραλαβή διαπιστεύσεων: από τα σημεία διεξαγωγής του Συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων